За нас

лого орвавено

Фирма Термо полюс ЕООД, развива дейността си под името на търговската марка Термомотив. Основна дейност – проектиране и изграждане на отоплителни, климатични и вентилационни инсталации. В спектъра на дейността ни са изграждане на зидани камини, барбекюта и фурни ; продажба, монтаж, профилактика и сервиз на климатични и термопомпени инсталации. Ние предлагаме пелетни печки, котли на твърдо гриво, както и пелетни котли и горелки. Нашата цел е да разширяваме обхвата на дейността си със съвременни екологични източници на енергия в полза на нашите клиенти.

Image result for heatinginstalations

Ние работи с висококачествени и сертифицирани продукти. Клиентите ни получават най-доброто на изгодни цени. Главна цел за нас е коректност към хората, бърза и качествена работа, спазване изискванията на клиента.

dakonera_4g_f

 Термомотив предлага богата гама от котли на твърдо гориво, пелетни котли, пелетни горелки. От нас може да закупите термопомпени апарати, първокласни климатици и климатична техника.

Image result for heating installationsELEGANSE

Предлагаме както монтаж на отоплителни инсталации, така и монтаж на инсталации за БГВ, посредством котли и слънчеви колектори.

10

От нас ще получите експертни мнение и съвет за изграждане на камини, фурни и барбекюта. Ще получите и безплатен 3D проект на вашата камина, фурна или барбекю. 3D проекта се изработва специално според вашите изисквания, което го прави уникален.

Image result for въздушно парноUntitled7

Вашият коментар