Термопомпа AUX6

Инверторна термопомпа AUX

Инверторна термопомпа AUX 

Цена:

Термопомпа AUX ACHP-H08/4R3HA 8kw- 6250 лв. с ДДС

Термопомпа AUX ACHP-H10/5R3HA 10kw- 6879 лв. с ДДС

Термопомпа AUX ACHP-H12/5R3HA 12kw- 7349 лв. с ДДС

Термопомпа AUX ACHP-H14/5R3HA 14kw- 7819 лв. с ДДС

Термопомпа AUX ACHP-H16/5R3HA 16kw- 8129 лв. с ДДС

Инверторната термопомпа AUX съответства на европейските стандарти и има KEYMARK сертификат.

Търсите високоефективна и енергоспестяваща система за климатизация на дома и снабдяване с битова гореща вода ? AUX предлага решения с най-висок енергиен клас А+++ и широк диапазон на работа при външни температури от -25°С до 52°C. Термопомпите AUX предлагат меню на български език, а също и Wi-Fi управление за да имате контрол над системата бързо и удобно от вашия смартфон.

Термопомпа AUX

Най-висока енергийна ефективност

Термопомпи AUX могат да достигат най-висок енергиен клас А+++ в режим на отопление и подаване на вода към подовото отопление с температура 35°С, напълно достатъчно да поддържате перфектната температура вкъщи, без да натоварвате семейния си бюджет.

Термопомпа AUX2

Ненадминат комфорт при отопление

Термопомпите AUX поддържат 9 нива на комфортна температура в зависимост от външните условия, като всяко ниво автоматично регулира температурата на водата в подовата инсталация и/или конвекторите в зависимост от външната температура, за да осигури максимален комфорт в дома Ви.

Термопомпа AUX3

Широк диапазон на работа

Сигурността на работа дори в екстремни граници е важна черта на термпомпените системи на AUX. Може да разчитате на стабилна работа в режим „Отопление“ при външна температура дори -25°С, а при охлаждане до +52°C, което ще ви донесе спокойствие както в студените зимни дни, така и в горещите летни.

Термопомпа AUX5

Управление от всяко място

Функцията „Отдалечен контрол“ чрез Wi-Fi е вградена в термопомпите AUX. Чрез приложение на мобилния си телефон лесно може да регулирате температурата в дома си, да включите или изключите термопомпата или да контролирате топлата вода за битови нужди.

Термопомпа AUX4

Функция за дезинфекция на БВГ (анти легионела)

Често пренебрегван факт е възможното развитие на бактерии (пр. легионела) във водопроводната система. За да осигурите безопасна и здравословна битова гореща вода, настройте функцията „Дезинфекция“ един път седмично. Термопомпата повишава температурата на водата до 650С за Л 5 мин., постигайки стерилизация от 99.99%.

Работа при ниски температури

Дори при -25 ос външна температура термопомпата AUX може да осигури 44 ос вода само в термопомпен режим — без допълнително използване на нагревател, което е напълно достатъчно за подово отопление и комфорт в дома Ви.

Термопомпа AUX1

Режим „Ваканция“

Може да бъдете спокойни по време на зимната си ваканция с натискането на един-единствен бутон. Термопомпата влиза в режим „Ваканция“, намалявайки консумацията до минимум, но в същото време защитава машината и дома ви от замръзване.

Меню на български език

За осигуряване на нормалната работа и удобство, контролерите за управление на термопомпите AUX са снабдени с меню на български език.


Инструкции и ръководства:

ИНСТРУКЦИЯ НА УПРАВЛЕНИЕТО

СЕРВИЗНА ИНСТРУКЦИЯ НА АНГЛИЙСКИ

Информацията е взаинствана от: