Комбиниран водогреен котел Mareli Systems СВ

Комбиниран водогреен котел Mareli Systems СВ

ЦЕНА:

Пакет с горелка SMB 50 ROTARY :

 Пакет 25 kw цена:     4360 лева. с ДДС 

 Пакет 35 kw цена:     4536 лева. с ДДС 

 Пакет 48 kw цена:    5076 лева. с ДДС

Пакет със самопочистваща горелка  SMB 50:

Пакет 25 kw цена:     4140 лева. с ДДС   

Пакет 35 kw цена:     4308 лева. с ДДС 

Пакет 48 kw цена:    4848 лева. с ДДС 

Цената на пакета не включва КИТ за твърдо гориво (заплаща се допълнително 325 лв.)

Описание

Комбинираните водогрейни котли Mareli Systems от серията СВ са стоманени котли, които се характеризират с високата си ефективност както при работа с пелети, така и при употребата им с твърдо гориво. Тази ефективност е постигната благодарение на специално разработената многоходова конструкция на топлообменника. Наличието на две врати към продукта, позволяват лесно и бързо преминаване от един вид гориво към друг.
Комбинираните водогрейни котли Mareli Systems от серията СВ са с мощност от 24 kW до 48 kW, което ги прави перфектни за употреба от всеки потребител. Те се комбинират с горелките Mareli Systems PB и Mareli Systems SMB, като монтажа им към котела е максимално опростен, благодарение на двете врати, които се сменяват за секунди. Сензори с най-различни функции контролират процеса на горене и температурата на водата и димните газове, което е допълнителна гаранция за сигурността на котлите по време на работа. Имат възможност за връзка с прецизен стаен термостат, което гарантира перфектното регулиране на температурата във Вашия дом Философията на нашата компания е да произвеждаме колкото е възможно по-универсални продукти, които да работят във всяка ситуация и да бъдат лесни за монтаж дори и към съществуващи вече инсталации.
Производството на котли от серията СВ отговаря на всички европейски стандарти и изисквания свързани с околната среда. Благодарение на използването на иновативни технологии, както и на 5 степенното горивно модулиране, използвано при пелетните горелки, постигаме много висока ефективност и ниски CO емисии отделени в атмосферата. Всички продукти са с две години пълна гаранция, като съществува и опция за удължаване на гаранцията*.
Независимо дали ще отоплявате Вашия апартамент, къща или офис, винаги ще намерите продукт, който да отговаря на нуждите Ви, а съотношението цена – качество е гарантирано и несравнимо. Нашият екип е изцяло на разположение, за да Ви посъветва във всяка ситуация.
Всеки наш продукт е тестван съгласно Европейските стандарти за качество.

Технически характеристики на Комбиниран водогреен котел Mareli Systems СВ

Инструкция CB 48

Инструкция CB 35

Инструкция CB 25

Гаранционни условия цени