Пелетен котел Mareli MP50

Пелетен котел Mareli MP50 

Цена:

Mareli MP50 

Описание

Пелетните котли MP50 представляват котли от ново поколение, които дават възможност за монтаж и в помещения, където мястото е силно ограничено. Конструкцията на топлообменика е тръбна, многоходова и е изработена от висококачествена стомана, като се характеризира с много високата си ефективност. Пелетните котли MP35 са проектирани за работа само на пелети и към тях е вградена пелетна горелка от серията SMB. Благодарение на автоматизираната самопочистваща система, подръжката е минимална. Имат възможност за връзка с прецизен стаен термостат, което гарантира перфектното регулиране на температурата във Вашия дом. Сензори с най-различни функции контролират процеса на горене и температурата на водата и димните газове, което е допълнителна гаранция за сигурността на котлите по време на работа. Бункера за пелети е вграден над топлообменика и е част от общия корпус на котлите, което ги прави изключително компактни.
Производството на котли от серията СВМ отговаря на всички европейски стандарти и изисквания свързани с околната среда. Благодарение на използването на иновативни технологии, както и на 5 степенното горивно модулиране, постигаме много висока ефективност и ниски CO емисии отделени в атмосферата. Всички продукти са с две години пълна гаранция, като съществува и опция за удължаване на гаранцията*.
Независимо дали ще отоплявате Вашия апартамент, къща или офис, винаги ще намерите продукт, който да отговаря на нуждите Ви, а съотношението цена – качество е гарантирано и несравнимо. Нашият екип е изцяло на разположение, за да Ви посъветва във всяка ситуация.
Всеки наш продукт е тестван съгласно Европейските стандарти за качество.

Котела е проектиран и изработен да работи само с пелети клас А;
( DIN plus 51731 ) със следните характеристики:
• Материал 100% чиста иглолистна или широколистна дървесина;
• Диаметър Φ6/8 мм;
• Дължина 20-30мм;
• Калоричност >4.8 kW/кг;
• Пепелно съдържание < 8%.
Използването на пелети с характеристики различни от препоръчаните може да доведе до намаляванена мощността, нестабилна и непостоянна работа на котела.

Техни чески характеристики на Пелетен котел Mareli MP50:

 

Инструкция MP 50

Гаранционни условия цени